Начало | Видео | Вижте как подпалиха БМВ за отмъщение! (Видео)

Вижте как подпалиха БМВ за отмъщение! (Видео)

Видео 0 Прочетено: 326
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Вижте как подпалиха БМВ за отмъщение! (Видео)

Неизвестни лица подпалиха БМВ за отмъщение, най-вероятно става въпрос за междусъседска война


Видео, показващо как неизвестни лица подпалиха БМВ за отмъщение, взриви нета. Случката се е разиграла в руския град Астрахан, а подпаленото возило е луксозен джип от немската марка, модел Х6. В клипчето ясно се вижда как двама видимо едри мъжаги, се приближават до лъскавото бяло возило, поливат го със запалителна течност и драсват клечката.


Подпалиха БМВ за отмъщение

Подпалиха БМВ за отмъщение


БМВ-то изгаря буквално до основи, а пожарната пристига чак след 20-на минути. Според запознати в случая не става въпрос за разчистване на бизнес сметки, а за най-обикновено битово отмъщение. Собственикът на луксозния джип редовно спирал возилото си на детската площадка, както добре се вижда и във видеото. Въпреки многократните опити на съседите да разговарят с него и да го убедят да спира колата си на друго място, а не където играят деца, усилията им останали напразни.


Затова изнервените комшии решили да вземат нещата в свои ръце и да се разправят с нахалника, научиха от „Струма“, цитирани от ПИК. Все още не е установена самоличността на извършителите на палежа.
The post Вижте как подпалиха БМВ за отмъщение! (Видео) appeared first on Разкрития.ком.

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5