Начало | Видео | Тежък инцидент разтърси концерт на Цеца Величкович! (Видео от мястото)

Тежък инцидент разтърси концерт на Цеца Величкович! (Видео от мястото)

Видео 0 Прочетено: 272
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Тежък инцидент разтърси концерт на Цеца Величкович! (Видео от мястото)

Една от ракетите от сценичните ефекти се е стоварила в публиката


Тежък инцидент на концерт на сръбската турбо фолк легенда Цеца Величкович като по чудо се размина без жертви. По време на шоуто една от ракетите от сценичните ефекти се е стоварила в публиката. За щастие няма жертви, няколко души са пострадали и им е оказана лекарска помощ. Инцидентът се е разиграл в Белград.Инцидент за малко не помрачи концерта на Цеца Величкович

Инцидент за малко не помрачи концерта на Цеца Величкович
Сред ранените има младо момиче с травма на гърдите и неин връстник с рана на ръката. Друга жена е с контузия на окото, причинена от нагорещените части на ракетата, които се разхвърчали наоколо. Все още се изясняват причините за инцидента. Разследващите смятат, че основната вина е на пиротехниците, които не супели да изчислят правилно траекторията на ракетата и това довело до падането и сред хората.


Видео от инцидента вече е хит в мрежата. Въпреки случилото се обаче, Величкович все пак довършила концерта си, научиха от ПИК. Припомняме ви, че след като беше замесена в куп скандали и дори обвинена, че е укривала членове на престъпния Земунски клан, певицата все пак намери сили да се върне на сцената и да поднови кариерата си.

[video url="http://www.youtube.com/watch?v=-W2Uj7uJbhs"]
Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5