Начало | Видео | Известен театър в Лондон едва не погреба над 700 човека (Видео + снимки от ужаса)

Известен театър в Лондон едва не погреба над 700 човека (Видео + снимки от ужаса)

Видео 0 Прочетено: 232
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Известен театър в Лондон едва не погреба над 700 човека (Видео + снимки от ужаса)

88 души са ранени след като част от покрива на театъра се срути върху тях


Снощният тежък инцидент в известния лондонски театър „Аполо“ като по чудо се размина без жертви. 88 души са ранени и са настанени в болница след като част от покрива на сградата се срути върху препълнената със зрители зала по време на представлението „Мистериозният инцидент с кучето през нощта“. Бетонният къс, който се е стоварил върху хората, е бил с големина 10 на 10 метра.


88 души са ранени при инцидента в лондонския театър „Аполо“


В театъра е имало над 700 души, а седем от пострадалите са ранени тежко. Очевидци разказват, че картината е била страшна. Част от хората били заклещени вътре в сградата на театъра, голяма част от тях с окървавени лица. Най-сериозно пострадалите бяха закарани до болницата с помощта на автобус от градския транспорт, специално докаран на мястото за тази цел. Все още се изяснява дали кошмарната буря, която се разрази часове, преди инцидента, е оказала влияние на стабилността на покрива.


Властите са категорични, че в случая не може и да става въпрос за терористично нападение. Британският премиер Дейвид Камерън разкри, че на пострадалите ще им бъдат оказани всички необходими грижи, предават от Daily Mail, цитирани от ПИК.london theatre4
london theatre
london theatre1
london theatre2
london theatre3Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5