Начало | Видео | Видео: Въоръжени крадат автомобил в движение за 48 секунди

Видео: Въоръжени крадат автомобил в движение за 48 секунди

Видео 0 Прочетено: 386
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font

Камера за следене на пътната обстановка в Йоханесбург засне как въоръжени нападатели нападат Toyota RAV4 през деня, на оживено кръстовище. Инцидентът станал на 16 ноември и отнел броени секунди.

Нападателите първо ограбват джипа, след което изхвърлят пътуващите в него хора и го открадват. Всичко това се разиграва пред очите на свидетели, които преминават около мястото. Цялата случка трае по-малко от минута.

Видеото е качено в YouTube в късния следобяд в събота и вече има над 430 000 гледания. Започва с това как черен автомобил, приличащ на Volkswagen Golf пресича пътя на бялата Toyota RAV4 и спира внезапно пред нея.

После бял Opel Corsa отбива отзад, блокирайки автомобила. Четирима мъже излизат от превозните средства и водачът опитва да обърне автомобила, но не успява. Те успяват набързо да откраднат каквото могат, след което изхвърлят пътниците от превозното средство и се качват в него.

Те са тежко въоръжени с автомати АК-47. Инцидентът става около 16:30 часа местно време на ъгъла на улиците Къмишънър и Краун.

До момента никой не е бил задържан за случилото се. Разследването продължава.

Преди време Crimes.bg писа за това къде отиват откраднатите от България автомобили и на каква цена се продават.Повече по темата:

Продават крадени автомобили по 600 лева

Откраднаха Ви автомобила? Търсете го в Сирия!

автокражба Йоханесбург Кражба криминални новини
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5