Начало | Видео | Полицаи стрелят по миниван с 5 деца в САЩ (ВИДЕО)

Полицаи стрелят по миниван с 5 деца в САЩ (ВИДЕО)

Видео 1 Прочетено: 369
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font

Камера, монтирана на полицейски автомобил засне как служител на реда открива стрелба по миниван, в който пътуват майка и петте й деца. Във видеоматериала се вижда как полицаят стреля по лекия автомобил Ford Minivan, когато водачката потегля.

Инцинентът става в щата Ню Мексико, когато майката Ориана Фарел от град Таос опитва да избегне наказателна глоба в жилищен район, в който има наложено ограничение 50 мили в час/ 80 км/ч.

При спирането на автомобила Фарел отказва да слезе от превозното средство. Когато полицаят отново отправя заповед към нея да излезе, 14-годишният й син го напада, въпреки заплахата с електрошоков пистолет.

По-късно пристига подкрепление на служителя на реда. Единият от колегите му започва да чупи прозорците на спрения автомобил с палка. Това кара майката отново да потегли, но друг полицай открива стрелба по автомобила й.

За щастие никой не е ранен, въпреки че в него пътуват 5 деца, най-малкото от които е на 6-годишна възраст. След няколко минути и преследване с висока скорост, 14-годишният син е заловен за нападение над служител на реда и се оказва, че майката се е държала странно заради няколко грама марихуана, укрити в минивана.

Можете още да видите:

Видео: Едно от последните неща, които направи този човек, бе да стреля по полицай

ВИДЕО: Ексклузивни кадри от стрелба с AK-47 по пътна полиция

криминални новини Полиция САЩ Стрелба
avatar
ТЕОФАН 2013-11-20 00:27:46
ОТ САМОТО ВИДЕО СЕ ВИЖДА ЧЕ ЖЕНАТА Е НАПРАВИЛА ГРЕШКА СЛЕД КАТО ПОЛИЦАИТЕ СА И ДАЛИ КОМАНДАТА ДА СЛЕЗЕ ОТ АВТОМОБИЛА А ДАЖЕ И НЕЙНИЯТ СИН ВЛИЗА В САМОРАЗПРАВА С ПОЛИЦАЯТ.
НАПЪЛНО ОПРАВДАНО ИЗПОЛЗВАНЕ НА ОРЪЖИЕТО СЛЕД КАТО ТЯ ТРЪГВА ДА БЯГА ОТ ПОЛИЦИЯТА.
общо: 1 | показване: 1 - 1
Captcha

Оценка на новината

5