Начало | Видео | Райко Кръвта убил Георги Илиев, след като го пребил (ВИДЕО)

Райко Кръвта убил Георги Илиев, след като го пребил (ВИДЕО)

Видео 0 Прочетено: 1331
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font

Васил Арарски - Райко Кръвта е физическият убиец на президента на ВАИ Холдинг - Георги Илиев.

Това заяви тази сутрин главния секретар на МВР - Светлозар Лазаров. Неговите думи са потвърдени от оперативна информация и от показанията на Асен Китанов - Психото.

Китанов е свидетел по делото "Килърите 3". Той бе свързван и като член на "Бандата с чуковете", чието съществуване по-късно не бе доказано, тъй като не бяха открити пребити хора, които да свидетелстват.

Райко Кръвта лично разстрелва Георги Илиев на 25 август 2005 година пред очите на стотици свидетели в Слънчев бряг.

Мотив за показния разстрел е убийството на Васил Горчев-Кьоравия по-рано през същата година. Кьоравия е убит пред хотел „Ален мак“ в Благоевград през деня.

Според свидетелствата на Психото, Кьоравия се е занимавал с финансирането на разпространение на наркотици и лихварство. Георги Илиев е планирал започване на съвместен бизнес с него, но убийството му пречи на плановете му.

Райко Кръвта лично е ликвидирал и Горчев като след разстрела в бил привикан от боса на ВИС-2. Има информация, че на срещата е имало бой и Арарски е пострадал и останал с впечатлението, че скоро ще бъде убит.

Главният секретар на МВР коментира, че Кръвта е планирал убийството на Илиев на всяка цена, дори и в открито море. Именно затова го е следял, когато е излизал с яхтата си в открито море.

Райко Кръвта е сочен за лидер на "Килърите 3", които бяха заловени през август.

Кой е физическият убиец на Райко Кръвта вижте тук.

Целият материал на TV7 по случая, вижте по-долу.

Васил Арарски Георги Илиев Петър Крумов - Пупи Таки
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5