Начало | Видео | "Пиячка, претъпкани барове и България" - BBC показва запоите по Черноморието (ВИДЕО)

"Пиячка, претъпкани барове и България" - BBC показва запоите по Черноморието (ВИДЕО)

Видео 0 Прочетено: 302
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font

Само няколко месеца след материала "Добре дошли във Вулгария" на The SUN, британската телевизия BBC започва работа по нов проект – за пиянските вечери в Слънчев бряг. Филмът се казва Booze, Bar Crawls And Bulgaria /Пиячка, претъпкани барове и България/ и е посветен на алкохолния туризъм, който практикуват чужденците у нас.

Репортерката на телевизията – Стейси Дули отива на почивка в България. Според различни запитвания, българските курорти са по-предпочитана дестинация от Майорка и Корфу.

Дули заснема какво се случва в различни барове и дискотеки, на купони като посочва, че в България алкохолът е най-евтин в цяла Европа, няма правила, а дискотеките събират много хора.

Засегната е и темата с наркотиците и колко лесно може всеки да се сдобие с тях, дори английските туристи. Репортерката заснема и част от живота на местните роми, които обикновено са обвиняеми за безредието и престъпността в Слънчев бряг.

BBC ще излъчи филма още няколко пъти. "Този филм отваря очите за реалността. Дули не е тесногръда и не раздава присъди, поради което картината, която тя представя, е още по-плашеща", пише Daily Mail.

[video url="http://www.youtube.com/watch?v=acbzsSmkMUI"]
BBC запои криминални новини Пиячка претъпкани барове и България Слънчев Бряг
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5