Начало | Видео | Защо мотористи преследваха Range Rover из Ню Йорк (ВИДЕО)

Защо мотористи преследваха Range Rover из Ню Йорк (ВИДЕО)

Видео 0 Прочетено: 299
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Защо мотористи преследваха Range Rover из Ню Йорк (ВИДЕО)

Според информация от американските медии, водач на джипа Range Rover, който Ви показахме вчера, е 33-годишният Алексиан Лиен, пътуващ заедно със съпругата си Розалин и 2-годишното си дете. Лиен шофирал в неделя в Горен Манхатън заедно със семейството си, когато случайно попаднал на феста на мотоциклетистите.

Той случайно закачил един от тях, което станало и причината за лудото преследване из Ню Йорк. Мъжът и съпругата му имали годишнина от сватбата и отивали да празнуват, когато станал инцидентът.

В клип с продължителност 6 минути се вижда как мъжът е преследван от мотористите, които в крайна сметка го настигат, изваждат го от джипа му и му нанасят тежък побой. Един от тях също е пострадал по време на гонката, тъй като е прегазен от джипа на Лиен. Боят става за броени минути преди полицията да успее да се отзове.

На феста на мотоциклетистите в неделя са задържани 15 души. В момента разследващите се опитват да установят самоличността на онези, нападнали Лиен и семейството му.

Полицаите твърдят, че групата мотоциклетисти първоначално е всяла хаос в движението на Тайм Скуеър, а после неясно защо рязко намалила ход и започнала да пречи на трафика. Най-вероятно тогава водачът е закачил единия от мотоциклетистите.

Видеоматериала, заснет от камера на каската на единия мотоциклетист, можете да видите тук.

 
инц криминални новини
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5