Начало | Видео | Стреляха по турския премиер Реджеп Ердоган (ВИДЕО)

Стреляха по турския премиер Реджеп Ердоган (ВИДЕО)

Видео 0 Прочетено: 324
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Стреляха по турския премиер Реджеп Ердоган (ВИДЕО)

Неизвестни стреляха по турския премиер Реджеп Таийп Ердоган. Според първоначална информация, са изстреляни най-малко 7 патрона.

На мястото са открити седем гилзи като в момента огледите продължават. Опитът за покушение е извършен в ранните часове тази сутрин, съобщава турското издание „Хюриет“.

Издирването на стрелците продължава.

Инцидентът станал докато кортежът на Ердоган преминавал през Истанбул. Няма данни за жертви и ранени. Мерките за сигурност около жилището на премиера са засилени.

Свидетели на случилото се разказват, че стелецът бил от мъжки пол. Няма информация дали е действал самоинициативно или е имал съучастници. Според първоначалната информация той е пресрещнал кортежа на Ердоган по пътя към летището.

Засилени са мерките за сигурност в цялата страна. Конвоят на Реджеп Ердоган е бил проверен след инцидента. Предполага се, че премиерът е пътувал към летище „Сабиха Гьокчен“, намиращо се в близост до Малтепе.

Не е ясно какви са били намеренията и мотивите на нападението. Очаквайте още информация.

[fvplayer src='http://www.crimes.bg/files/uploads/2013/09/5245565f5abba-convert-video-online.com_.mp4' width=660 height=320]

 

 
Ердоган инцидент Стрелба
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5