Начало | Видео | Мними US-пехотинци отмъкнаха 130 000 евро от бургазлия (ВИДЕО)

Мними US-пехотинци отмъкнаха 130 000 евро от бургазлия (ВИДЕО)

Видео 0 Прочетено: 548
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font

Двама афроамериканци се явиха днес в Бургаски окръжен съд по обвинение за измама на бизнесмен за сумата от 130 000 евро. Измаменият е 26-годишният Ясен Асманов от Бургас.

През месец юли 2012 г., те успешно заблудили младият строителен предприемач, че са бивши морски пехотинци от Американската армия и притежават секретна технология за размножаване на банкноти. Тъй като Ясен Асманов не е повярвал на тази версия, те решили да му направят демонстрация, използвайки реактив.

Пред него те са извадили една банкнота от 500 евро и две бели хартии със същата големина. След демонстрацията на технологията, двете хартии се превърнали в банкноти от по 500 евро и при проверка се оказали истински. Според полицията обаче, двете банкноти предварително са били намазани с реактив, от който са побелели и след обработката им с друг реактив, те са си възвърнали цветовете.

И двамата са заловени в София, където са обискирани домовете им. В тях те са открили UV лампа, различни ампули с реактиви и празни листчета с размери на банкноти.

Банкноти Бургас измама Пехотинци София
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5