Начало | Видео | 12 години затвор за убиеца на собственика на „Евробилдинг инженеринг“

12 години затвор за убиеца на собственика на „Евробилдинг инженеринг“

Видео 0 Прочетено: 1048
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge fontБургаският апелативен съд увеличи присъдата на Динко Сменовски с 4 години и така той ще лежи в затвора общо 12 години.

Той бе осъден за това, че на 24 март 2011 г. уби строителният предприемач Георги Танев. Танев бе известен в Бургас като собственик на строителната фирма "Евробилдинг инженеринг", която е една от най-големите строителни компании в областта.

Освен присъдата, съдът определи и да бъде изплатено обезщетение в размер на 180 000 лева на семейството на Георги Танев. Очаква се до седмица мярката на Динко Сменовски да бъде променена, тъй като в момента той е под парична гаранция от 2000 лева.

Георги Танев бе убит при спречкване в бар "Интрига", който неофициално е заведение с проститутки. В бара Георги Танев е пристигнал към 03:30 ч. с охранителят си Горан Горанов. Според показанията на Сменовски, двама първи започнали да се заяждат и са се нахвърлили да го бият. Все още не е известно кой точно е държал ножа и как той е попаднал в Динко Сменовски, който твърди, че не е бил въоражен.

Извън съдебната зала, Динко Сменовски е познат като охранител на момичетата в заведението и техен шофьор по адреси на клиенти.

Бар Интрига Георги Танев Горан Горанов Динко Сменовски Евробилдинг Инженеринг Проститутки Убийство
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5