Начало | Видео | Откровенията на един педофил (ВИДЕО)

Откровенията на един педофил (ВИДЕО)

Видео 0 Прочетено: 284
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Откровенията на един педофил (ВИДЕО)

Родители, пазете децата си! 

[video url="http://www.youtube.com/watch?v=dOSxwTEC6FI&feature=youtu.be"]

Той е 32-годишен, с две висши образования. Кандидатства за докторантура в Минно-геоложкия университет. Работи в Столичен електротранспорт, нисък е, и дебел, и носи очила. На пръв поглед е съвсем нормален. Говори интелигентно, пише на кирилица, слага препинателни знаци. Освен това има профил в известен сайт за интимни срещи с мото „Любовта е сложна, сексът е по-лесен”. Никнеймът му е huicho007, а снимките – главно на половите му органи.

Тя е 13-годишна и неопитна. Учи в столичния ж.к. „Младост”, не харесва родителите си и се чувства неразбрана. Регистрирана е в същия сайт под името palaveq99. Няма профилна снимка, но още в първите си минути като потребител получава множество покани за интимни срещи. Решила е да си направи профил, за да намери „правилния човек”.

Двамата си пишат няколко часа и си уреждат среща на следващия ден. Той изрично я предупреждава да не казва на никого къде отива, защото щяла да му докара голяма беля.

Това е реална история. Вторият персонаж е измислен, първият, за съжаление, не е.

Кремена Стоименова, както решихме да се казва неразбраната тийнейджърка, отиде да се срещне с huicho007, за да разбере какво се върти в главата на един педофил.

Съдейки по думите му, той се регистрирал в сайта за запознанства, за да изучава хората. Мисли се за интересен човек и заявява, че искал да предаде на Кремена от опита си. Обяснява , че сексът ставал първо в главата.

Когато Кремена пита какво го е привлякло, заявява, че харесва начина, по който тя пише. Била открита и умна. Умните жени го привличали.

Huicho007 реално не е извършил престъпление. Но ако се беше състояла втора среща - щеше. Излъчваме този материал, за да покажем колко лесно децата могат да си организират среща с непознат с лоши намерения.

Непознат с две висши образовани, който кандидатства за докторантура. Ваш приятел или колега, който се среща с 13-годишни момиченца...

 
Педофил педофилия Столичен електротранспорт
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5