Начало | Анализи | Протеже на Тома Белев оглавява Агенцията по горите?

Протеже на Тома Белев оглавява Агенцията по горите?

След като Тома Белев проигра козовете си и доказа, че не е никакъв еколог и лесовъд, сега търси нови начини да се докопа до желаните от него постове
Анализи 5 Прочетено: 684 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Протеже на Тома Белев оглавява Агенцията по горите?

Шефът на псевдо-природозащитната организация "За да остане природа в България" Тома Белев се е настървил да пробута свой човек на поста директор на Изпълнителната агенция по горите. Става дума за дясната му ръка Александър Дунчев, който в последно време се старае всячески да привлече вниманието върху себе си.

Както самият Белев, Дунчев също разчита на гръмки лозунги и изказвания. Той е сред най-дейните активисти на коалицията "За да остане природа в България", за която не веднъж бе доказано, че всъщност не се интересува каква природна ще остане у нас, а колко милиона ще постъпят в сметките им. Маскираният с природозащитни наклонности лобизъм сега има ново лице и това е именно Александър Дунчев. 

За неговото назначение на поста шеф на горите настоява цялата коалиция начело с Тома Белев. Двамата споделят едни и същи възгледи или по-точно Дунчев се стреми да се напасне към настроенията и пропагандата на псевдо-еколозите, а те го моделират по свой образ и го използват за марионетка, която да поставят на изгодна позиция. Това няма да бъде прецедент и ще осигури още по-голямо спокойствие на Зелените с цел прокарване на лобистките и проекти, в които няма и капка загриженост за родната природа.

Към този момент протежето на Белев Дунчев работи за българския филиал на частната швейцарска офшорка WWF, където негов началник е съпругата на главатаря на Зелените - Веселина Кавръкова. Така желаното му назначение на поста доректор на Изпълнителната агенция по горите е с цел Тома Белев и другите екомошеници около него да успеят да сложат ръка над целия горски сектор, където да източват държавни и евро милиони с измислени проекти без дори да имат необходимата научна обосновка или подготовка, пише trud.bg.

Източник: Труд

Зелените еколози Тома Белев Агенция по горите
avatar
Иви 2016-08-06 17:24:22
Нямаме нужда от мошеници като Тома Белев който да съсипват икономиката у нас.
avatar
Милент 2016-08-04 11:12:26
Нямаме нужда от такива парашутисти и то на директорски пост в Изпълнителната агенция по горите. Това само ще засили позициите на Зелената Мафия и ще им даде още повече възможности за злоупотреби!
avatar
Криси 2016-08-03 21:50:32
Така се прави зеленият бизнес. Превземат се ключовите места по агенциите, министерствата и комисиите и после се разпределят парите на „нашите” хора. ДПС въртят този номер от много години. Зелените са се светнали и те и точат също държавата. Какво обаче е направил този младеж за нашата природа? А за горите ни? От колко време се занимава с ръководене на някакво НПО и ефектите от това са, че само прибира пари по обществени поръчки и толкова. Ако реално имаше смисъл от тези зелени, еколози и какви ли не още шарлатани, нямаше горите ни да ги изсичат и природата да бъде унищожавана. Все пак като някой се представя за спасител на природата, а тя нито е спасена нито е в безопасност, какво всъщност е свършил?
avatar
qnko 2016-08-03 16:05:55
Поредната калинка. още по-зле свързана с манипулатора Тома Белев, който ограби няколко пъти държавата и върти мръсни схеми, за да убие туризма ни
avatar
Валерката 2016-08-03 10:07:05
Тая кукумявка ли да е шеф на Асоциация на горите, я по-добре викнете някоя Златка..
общо: 5 | показване: 1 - 5
Captcha

Оценка на новината

0