Начало | Анализи | Димитър Харалампиев - Рочата се яви в полицията за разпит

Димитър Харалампиев - Рочата се яви в полицията за разпит

Анализи 0 Прочетено: 3540 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Димитър Харалампиев - Рочата се яви в полицията за разпит
25-годишният Димитър Харалампиев - Рочата, чиято снимка бе разпространена във връзка с издирването му от полицията в Бургас се е явил в Първо РПУ за разпит.

Харалампиев се издирваше след бой в дискотека "Планета Пайнер" в Бургас на 20 януари т.г. Той бе посочен от други клиенти като нападател над един от посетителите с хладно оръжие.

Причината била, че малко преди това Димитър Харалампиев - Рочата бил с компания в заведението, когато някой го ударил и той паднал на пода, където го свестявали 5 минути.

След като се изправил, той извадил хладно оръжие и тръгнал към един от посетителите за да се саморазправя. В боя е пострадал и един от охранителите - Радостин Б. на 30 години от Раднево, който бил порязан с нож.

От полицията издирваха Рочата повече от седмица, когато вчера той се е явил сам в Първо РПУ. Той е разпитан и освободен. Според показанията му той не е нападал никого и дори е пострадал при побоя. Интересен факт е, че камерите в заведението не са заснели боя. Източник на Flagman.bg от полицията сподели, че Рочата и неговият добър приятел Димитър Геренски /който удари с мачете Кирил Балбузанов - Куката в дискотека "Час Пик"/ имат добри адвокати, които не оставят клиентите си в полицията.

От коментарите под статиите по темата в бургаският сайт Флагман.бг е видимо, че Димитър Харалампиев - Рочата и Димитър Геренски са добре познати на по-младите в Бургас, основно с негативни неща.
Бой Бургас Димитър Геренски Димитър Харалампиев Планета Пайнер Рочата
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5